Va astept cu drag , buna dispozitie , cu informatii utile si cat mai actuale!

Servicii & Tarife

Cursul Lamaze de educatie prenatala pentru gravide Happy Mom  ajuta viitorii parinti  sa intampine cu mai multa incredere si fara teama perioada ultimului trimestru de sarcina , travaliul, nasterea propriu zisa.

Acest modul cuprinde elemente de anatomie si fiziologie de ultim trimestru de sarcina, travaliul,  nasterea si managementul durerii, elementele de manopere medicale care pot sa apara , inclusiv cezariana.

Cursul Lamaze de educatie prenatala pentru gravide Happy Baby contine informatii cu privire la alaptare (benefiicile,  pozitii de lapatare, disconforturi ulterioare care pot aparea si cum le diminuam  plus multe alte informatii) si evident elemente de puericultura , adica tot ce tine de bebelus (fizionomie, infasare, baita, disconforturi ,cum gestionam situatiile de criza etc...) si cum il integram in familie pe noul membru.

Impreuna putem face ca experienta nasterii sa fie una placuta si fara teama de necunoscut.
Va puteti inscrie la curs incepand cu saptamana 20 de sarcina.

Pachetul complet de curs Lamaze contine Modulul 1+Modulul 2

a
a
Aceste cursuri Lamaze de educatie prenatala se tin in Cluj-Napoca (str. Calea Turzii, 101, parter) ,in Floresti  , Baia Mare (Hotel Mara -Sala cristal ) si online pentru gravidele care nu sunt din zona sau nu se pot deplasa la locatiile mentionate.